TASTE OF ITALY ZOETERMEER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 810 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Taste of Italy Zoetermeer. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 2:11 Geen échte Italiaanse pizza's, maar het komt aardig in de buurt. Redelijk belegd. Dus wel een goede prijs/kwaliteits-verhouding! Bezorgtijd was acceptabel, maar geen wow-factor. Ga wel vaker bestellen denk ik. Voor een eerlijke hap kan je hier zijn!
29 mei 2024 om 18:41 Helaas niet nog een keer. Bestelling duurde veel te lang voor dat het bezorgd werd. Half 5 besteld en net voor 6 uur in huis. Bestelling was ook al koud, 1 knoflook vergeten en 2 haartjes in het eten
13 mei 2024 om 22:26 Pizza's kwamen te vroeg.. wat niet de bedoeling was..ik was na half uur pas thuis dus koud gegeten helaas.
11 mei 2024 om 19:28 lekker!
5 mei 2024 om 20:01 Heerlijke pizza's.
29 apr 2024 om 11:30 De kapsalon is wel prijzig gezien het zeer kleine formaat maar smaakte verder wel goed. Pizza ook lekker!
22 apr 2024 om 21:27 Ik plaats niet vaak recensies, maar we hebben twee overheerlijke pizza's hiervan gegeten. Perfect krokant gebakken en goed op smaak.
13 apr 2024 om 21:09 De beste pizza van Zoetermeer, echt!
8 apr 2024 om 19:26 Zeer smaakvol!
5 apr 2024 om 20:30 Eten was prima. Wel al ruim van tevoren besteld en alsnog een half uur te laat, dat was een beetje jammer.
4 apr 2024 om 20:12 Pasta en pizza!! Lekker Lekker
19 mrt 2024 om 6:07 We got a 35cm pepperoni pizza and some Nutella filled donuts. Both were still warm when they arrived. Pizza was cooked perfectly. Lekker!!